Workshop/rondleiding in de kunsthal op vrijdag 22 juni; Hyperrealisme sculptuur.

Heb je geen zin om alleen een museum te bezoeken?Heb je behoefte aan achtergrondinformatie over een tentoonstelling?Bekijk je liever vijf kunstwerken met aandacht dan dertig kunstwerken vluchtig en oppervlakkig?

Dan is deze rondleiding/workshop iets voor jou! Het is een interactieve rondleiding; naast het delen van kennis wil ik de deelnemers uitnodigen om goed te kijken.

Kom en verwonder je over de hyperrealistische sculpturen.

 Met de tentoonstelling ‘hyperrealisme sculptuur’ toont de Kunsthal voor het eerst in Nederland een toonaangevend overzicht van de afgelopen vijftig jaar.

Hyperrealisme is de overtreffende trap van waarheidsgetrouw. Echter dan echt. De levensechte sculpturen trekken de kijker aan en werken tegelijkertijd vervreemdend.

Ik bied de rondleiding aan op vrijdag 22 juni. We spreken af in het museum café waar we koffie drinken en ik een korte inleiding zal geven over de tentoonstelling. Vervolgens gaan we aan de hand van opdrachten een aantal kunstwerken bekijken.

Tijd: 11.00 uur tot 13.00 uur Kosten: € 15,00 Exclusief koffie en exclusief entree museum. Maximaal 10 deelnemers, minimaal 6 deelnemers

Aanmelden: vachenbach@hotmail.com