Ben ik in beeld?

Fotografie combineert twee van mijn belangrijkste passies en drijfveren: de beeldende kunsten en ontmoetingen met mensen. In mijn curriculum vitae vindt u opleidingen en vele jaren werkervaring waaruit deze twee passies blijken, mijn ervaring is breed: van fotograaf, beeldend kunstenaar tot welzijnswerker en manager De afgelopen zeven jaar ligt het accent op de kunsten waarin ik beide werkvelden verenig. Zo heb ik bijvoorbeeld  fotografie ingezet als beleidsinstrument binnen zorg- en welzijnsinstellingen.

Ik maak vrij werk en werk in opdracht van particulieren en bedrijven. De opdrachten worden altijd in goed overleg met de klant vormgegeven en bestaan onder andere uit portretten, reportages maar ook groepswerk waaronder community art en het begeleiden van workshops kunnen deel uit maken van mijn bijdrage. Ik ben gewend met allerlei soorten mensen om te gaan en beleef daar veel plezier aan. Ik ben in het bezit van uitstekende sociale vaardigheden, ben creatief in denken en doen, flexibel en oplossingsgericht. Mijn humor en inlevingsvermogen zorgen voor een ontspannen fotosessie met als resultaat een serie mooie foto’s. Ik ben geen glamourfotograaf en vind mensen mooi zoals ze zijn en probeer zowel het uiterlijk als een glimp van het innerlijk vast te leggen. Ik fotografeer mensen niet alleen in goede tijden maar ook tijdens perioden van ziek zijn en sterven.

Ook in mijn vrije werk laat ik niet louter een rooskleurige wereld zien, er zijn tevens tekenen van vergankelijkheid en lijden te zien.  Hoewel dit grote thema’s zijn, valt er altijd een zekere lichtheid te ontdekken. Ik ben een reiziger binnen mijn leefomgeving en in mijn fantasie. Mijn onderwerpen vind ik in mijn naaste omgeving: ik zie wat er is en ga hiermee spelen, al associërend ontstaan de beelden. Eenvoud en kleur spelen een belangrijke rol in mijn poging de schoonheid van alledaagse dingen vast te leggen.

Mijn werkveld ligt binnen handbereik, zo ook de schoonheid.

Meer weten? Klik op de downloadbutton voor mijn CV!