Rondleiding Rijksmuseum Amsterdam.

Joods bruidje

Heb je geen zin om alleen een museum te bezoeken?

Heb je behoefte aan achtergrondinformatie over een tentoonstelling?

Bekijk je liever vijf kunstwerken met aandacht dan dertig kunstwerken vluchtig en oppervlakkig?

 Dan is deze rondleiding/workshop iets voor jou! Het is een interactieve rondleiding; naast het delen van kennis wil ik de deelnemers uitnodigen om goed te kijken. We gaan in gesprek met elkaar over de kunstwerken en zullen ontdekken dat we allemaal op een andere manier kijken. Al pratend en associërend zal het kunstwerk tot leven komen en haar geheimen prijsgeven.

Kom en ontdek de meesterwerken in het Rijksmuseum te Amsterdam. In het museum zijn duizenden voorwerpen van kunst en geschiedenis te zien. De kunstwerken worden chronologisch getoond en bestrijken de periode van 1100 tot het jaar 2000. We gaan ons verdiepen in een aantal kunstwerken en kunstenaars. Tevens besteden we aandacht aan het gebouw. Het Rijksmuseum is een kunstwerk op zich met prachtige decoraties zoals glas in lood vensters en vloermozaïeken.

Ik bied de rondleiding aan op vrijdag 6 april. We spreken af in het museum café waar we koffie drinken en ik een inleiding zal geven over zowel het Rijksmuseum als de collectie. Vervolgens gaan we aan de hand van opdrachten het museum kriskras verkennen.

Tijd: 10.30 uur tot 12.00 uur

Kosten: € 15,00

Exclusief koffie en exclusief entree museum

Maximaal 10 deelnemers

Minimaal 6 deelnemers

Aanmelden: vachenbach@hotmail.com

Vronie Achenbach

www.vronie.comRondleiding Rijksmuseum