10 Oktober 2018; inleiding en rondleiding in het COBRA Museum

Heb je behoefte aan achtergrondinformatie over een tentoonstelling?Bekijk je liever zes kunstwerken met aandacht dan dertig kunstwerken vluchtig en oppervlakkig?

Dan is deze rondleiding/workshop iets voor jou! Het is een interactieve rondleiding; naast het delen van kennis wil ik de deelnemers uitnodigen om goed te kijken.

Kom en verwonder je over de COBRA beweging.

 Cobra was een internationale beweging van jonge, vooruitstrevende kunstenaars. In de jaren na de tweede wereldoorlog veroorzaakten zij een revolutie; een doorbraak in de moderne kunst die tot op de dag van vandaag zijn weerklank vindt. Cobra kunstenaars keerde zich tegen het academisme dat volgens hen te veel nadruk legde op het intellectuele. Liever lieten zij inspireren door de puurheid van kindertekeningen en naïeve kunst.

Ik bied de rondleiding aan op woensdag 10 oktober. We spreken af in het café van Het COBRA museum in Amstelveen. Tijdens het koffie drinken zal ik een korte inleiding geven over de tentoonstelling. Vervolgens bezoeken we de expositie en gaan we aan de hand van opdrachten een aantal kunstwerken bekijken.

Tijd: 11.15 uur tot 12.45 uur

Kosten: € 15,00

Exclusief koffie en exclusief entree museum

Maximaal 12 deelnemers

Minimaal 7 deelnemers

Aanmelden: vachenbach@hotmail.com

Vronie Achenbach www.vronie.com